wood repair EST. 1992

Firmaprofil

Få indblik i vores ide og lær bedre at kende
 

Fra ide til virksomhed

Wood Repair by Boegh Consult A/S blev grundlagt af Bjarne Bøgh Pedersen i 1992 under navnet Bøgh Consult Danmark A/S. I 2015 skiftede vi navn til Wood Repair by Boegh Consult, for at målrette og internationalisere vores brand. Med forretningsideen om at sælge fyldstof til reparationer i træ og derved mindske spild i produktionsgangen, er vi i dag den førende udbyder af en bred vifte af niche produkter inden for wood repair produkter. Ved at reparere skadet træ, mindskes mængden af kasseret træ, hvilket reducerer omkostninger og giver større fortjeneste for brugeren. Vores produkter benyttes i dag inden for alle segmenter i træindustrien i Europa, Skandinavien og resten af verden og forhandles i mere end 50 lande. Vores mål er at gøre vores wood repair produkter let tilgængelige for alle med interesse i at arbejde med træ - som erhverv eller personlig hobby - i hele verden.  
 

Produkter & Målgruppe

Vi har specialiseret os i reparationsmaterialer til træ og fører i dag et komplet reparationsprogram, til reparation af alle former for skader i træ. I 1992 udviklede vi vores unikke produkt KNASTFYLD, som er vores førende produkt til reparation af alle typer knaster, revner og skader i træ. Foruden KNASTFYLD fører vi en række forskellige spartelmasser af høj kvalitet. Vores produkter er miljøvenlige og dermed ufarlige for både bruger og miljø. Vores reparationsprogram er målrettet alle segmenter i træindustrien - vinduer/døre, gulve, trapper, møbler, limtræbjælker mm., og bliver brugt i større industrier, små- og mellemstore virksomheder, samt enkeltpersoner med interesse i at arbejde med træ. Vi lægger vægt på at vores produkter skal være lette at benytte med solid holdbarhed. 

Team Wood Repair

Vi er stolte af at være et sammentømret, dynamisk og passioneret team, der alle brænder for at dele vores viden, ekspertise og erfaring inden for reparationsløsninger til træ. Foruden at være en familie-etableret virksomhed, betragter vi os som en lille familie, der i tæt samarbejde med vores partnere gør vores bedste for at give vores kunder og forhandlere de bedste produkter og den bedste service. Sammenlagt med vores datterselskab i Letland udgør vi et team på 14 medarbejdere, der, kræfterne lagt sammen, begår os på dansk, engelsk, tysk, fransk, tyrkisk, russisk og lettisk. Endvidere har vi et stort og dygtigt team af danske og internationale forhandlere, der sælger vores reparationsprodukter til virksomheder og slutbrugere.  

Innovation & Udvikling

Vi arbejder kontinuerligt på at udvikle, øge og holde os up-to-date på vores viden om reparationsløsninger og -produkter inden for træindustrien. Vi tænker derfor innovativt i forhold til hvad vores produkter kan, samt hvilke segmenter, der med fordel vil kunne bruge vores produkter. Eksempelvis har KNASTFYLD vist sig at være et perfedt reparationsmateriale til forskalling og bliver i dag benyttet i førende internationale virksomheder, der arbejder med forskalling. Vi opdager løbende nye måder at bruge vores reparationsmaterialer på, blandt andet ved at være i tæt kontakt med vores forhandlere samt være opmærksomme på nye tendenser.