wood repair EST. 1992
Få inspiration til hvordan du kan anvende vores Wood Repair produkter i hjemmet
<h2>Har du knaster, revner, ridser eller andre småskader i træ? Se hvordan du kan anvende vores produkter inden til forskellige formål</h2>

Vinduer

Læs mere

Møbler

Læs mere

Trapper

Læs mere

Limtræ

Læs mere

Forskalling

Læs mere

Andre segmenter

Læs mere

Vælg det rigtige wood repair produkt

Læs om hvilke produkter der egner sig bedst til dit segment eller projekt

Gulve

Indendørs gulve, Udendørs gulve, Massivtræ, Laminat, etc.

VI ANBEFALER: 

Knastfyld Granulat:   Knastfyld i granulatform er perfekt til industri, hvor der anvendes halv- og fuldautomatiske maskiner til udbedring af knaster, revner og andre skader i træ. Knastfyld Granulat er specielt populært i gulvindustrien, men bruges også inden for andre segmenter ved større produktioner. 


Knastfyld:   Knastfyld er perfekt til reparation af knaster, revner og andre skader i gulv - både under produktion af gulve samt til efterreparation og restoration af i forvejen lagt gulv. Knastfyld egner sig til udbedring af både større og mindre skader. Bruges som hovedregel ikke til helt små ridser. Knastfyld er vandafvisende og kan dermed bruges til både indendørs og udendørs gulve. 

E850 Gulvspartel:   Specialudviklet til fuldspartling af gulve. E850 Gulvspartel har en finkornet, god flydende konsistens hvilket gør den let at fordele over gulvet. Det er kun nødvendigt med en påføring og E850 afgiver minimalt støv ved pudsning. E850 Gulvspartel er vandafvisende, hvilket gør den egnet til både indendørs og udendørs brug. E850 er ofte anvendt til højkantsparket, mosaik og sildebensparket. 

Pulverspartel:   Ideel til reparationer i gulve grundet spartelmassens hårdhed. Pulverspartel egner sig til mindre skader i trægulv samt skader med en dybde op til 15mm. Pulverspartel er særdeles god til anvendelse i større produktionsregi. Pulverspartel tåler børstning, accepterer bejdse og farverne kan blandes, så det er muligt at matche den præcise farve på træet. Det er muligt at tilføje Pulverhærder, hvilket gør spartelmassen endnu stærkere, samt giver en kortere tørretid. 

E800 Aqua+:   Egner sig særdeles godt til reparation af knaster, revner, større ridser etc. i gulve. E800 Aqua+ er ideel både under produktion af gulve samt til efterreparation og restoration af i forvejen lagte gulve. E800 Aqua+ er vandafvisende og kan derfor bruges til gulve både indendørs og udendørs. 

Wood Filler:   Kan bruges til reparation af mindre skader i gulve. Spartelmassen egner sig primært til reparation af skader i indendørs gulve, da spartelmassen ikke er vandafvisende. 

Touch up:   Vi fører et dybt touch up program, som egner sig godt til småreparationer og touch-up i gulve, som kan opstå under montering eller i i forvejen lagte gulve. Med touch-up programmet er det muligt at skjule ridser og reparationer fuldstændigt.  
 

Døre

Typiske skader: Indendørs døre, Udendørs døre, Mellemlagsreparationer, Kantreparationer, etc.

Hvordan reparerer jeg skader i døre? 

Anvend Knastfyld til at reparere kanter og andre skader i dine trædøre.

Knastfyld er perfekt til større skader i trædøre, fx. revner, knaster, kanter, hjørner etc. Knastfyld egner sig rigtig godt til reparation af døre, da dets fleksible egenskaber gør det ideelt til at modstå udendørs miljø. Kan modstå temperaturer fra -50° til 140º. Bruges ikke til helt tynde/små ridser. 

E800 AQUA+:   Egner sig godt til små og mellemstore reparationer i døre. E800 Aqua+ er en vandafvisende spartelmasse, der er ideel til både udendørs og indendørs brug. E800 Aqua+ accepterer alle overfladebehandlinger efter pudsning - det er dog ikke nødvendigt, da spartelmassen er vandafvisende når den er hærdet op. 

TOUCH-UP:  Til reparation af små skader og tynde ridser er vores touch-up program helt perfekt. Vælg mellem hård og blød voks, vores 3-i-1 Repair Stick, som kombinerer 3 værktøjer i ét og er genialt til hurtigt at udbedre sømhuller i paneler, fodlister, dørlister mm. Vores tusch sortiment er også ideelt til optegning af træets årer samt farveudligning. Vores touch-up sortiment er egnet til de helt små skader og er derfor perfekt i slutfasen af reparationsprocesser. Husk at vores touch-up produkter skal overmales ved udendørs brug. 
 

Vinduer

Indendørs vinduer, udendørs vinduer, mellemlagsreparationer, kantreparationer, etc.

VI ANBEFALER: 

KNASTFYLD:   Til større reparationer i trævinduer som revner, knaster, kanter og hjørner. Knastfyld er perfekt til reparation af vinduer, da dets fleksible egenskaber gør det ideel til at modstå udendørs miljø. Knastfyld er samtidig vandafvisende og kan modstå temperaturer fra -50º til 140º.  

E800 Aqua+:   Ideel til små og mellemstore reparationer i vinduer såsom knaster og revner. E800 Aqua+ er en vandafvisende spartelmasse, hvilket gør den perfekt til både indendørs og udendørs brug, og dermed ideel til vinduesreparationer. 

TOUCH-UP:   Perfekt til reparation af små skader, tynde ridser og optegning af træets årer samt farveudligning. Touch-up programmet spænder bredt fra voks til tuscher og en 3-i-1 Repair Stick, der gør det muligt at skjule skader og reparationer fuldstændigt. Husk overfladebehandling, da touch-up programmet ikke er vandafvisende. 
 

Møbler

Indendørs møbler, udendørs møbler, plankeborde, kantreparationer

VI ANBEFALER:

KNASTFYLD:   Til større skader i produktionen af møbler. Bruges til reparation af indendørs og udendørs møbler. Knastfyld er vandafvisende hvilket gør den egnet til udendørs reparationer. Perfekt til reparation af større knaster, revner og sprækker, da Knastfyld er lidt fleksibelt og arbejder med træet. Ideel til alle typer kant- og hjørnereparationer. 

E800 AQUA+:   Til små og mellemstore reparationer. E800 spartelmassen er vandafvisende og er ideel til reparationer i møbler i et udendørs såvel som indendørs miljø.

PULVERSPARTEL:   Til mindre skader med en dybde op til 15mm. Særdeles god til anvendelse i større produktionsregi. Pulverfarverne kan blandes til at matche træets farve. Er ideel til efterbehandling med bejdse. Brug pulverhærder for øget styrke og hurtigere tørretid. 

WOOD FILLER:   Til små og mellemstore skader i træmøbler. Bruges kun til indendørs møbler. 

TOUCH-UP:   Til reparation af små skader og ridser. Er ideel til optegning af træets årer, samt farveudligning, hvilket gør det muligt at skjule skader og reparationer fuldstændig. Skal overmales ved udendørs brug. 

 

Trapper

Indendørs trapper, Udendørs trapper, Mellemlagsreparationer, Kantreparationer, etc.

VI ANBEFALER:

KNASTFYLD:   Til større reparationer i trætrapper som revner, knaster, kanter og hjørner. Perfekt til reparation af trapper da dets fleksible egenskaber gør det ideel til at modstå udendørs miljø. Kan modstå temperaturer fra -50° til + 140°. Ideelt under produktion, samt efterfølgende under montering og til efterreparationer. Anbefales ikke til små ridser. 

E800 AQUA+:   Til små og mellemstore reparationer som knaster og revner i trætrapper. E800 Aqua+ spartelmassen er vandafvisende og hermed ideel til både indendørs og udendørs brug. Let at bruge og farverne kan blandes for bedst muligt at matche træet. 

PULVERSPARTEL:   Til reparationer af knaster, revner etc. i træ med en dybde op til 15 mm. Stærk spartelmasse der tager godt imod bejdse. Pulverfarverne kan let mikses, så man kan matche træet fuldstændig. 

WOOD FILLER:   Til småskader og mindre reparationer. Økonomisk spartelmasse, let at bruge. Kun til indendørs brug. 

TOUCH-UP:   Til reparation af små skader og ridser. Er ideel til optegning af træets årer, samt farveudligning. Skal overmales ved udendørs brug.
 

Limtræ

Overflade, Kantreparationer, Kontruktionslimtræ, Møbellimtræ, etc.

VI ANBEFALER: 

KNASTFYLD:   Til alle typer synlige reparationer i finere limtræ af højere kvalitet. Meget populært til reparation af udfaldene knaster, revner, kanter, hjørner og andre skader i limtræsbjælker. Knastfyldets styrke og fleksibilitet gør det ideelt til konstruktionstræ, selv i et udendørs miljø, da Knastfyld er vandafvisende. Anbefales ikke til mindre ridser.

PULVERSPARTEL:   Til mindre skader. Er særdeles god til anvendelse i større produktionsregi. Pulverfarverne blandes til at matche træets farve. Er ideel til efterbehandling med bejdse. Brug spartelhærder for øget styrke og hurtigere hærdning. Bruges kun til reparationer i indendørs limtræ.

E800 AQUA+:   Perfekt til små og mellemstore skader i limtræ af alle kvaliteter. Bruges til reparation af knaster og revner i indendørs såvel som udendørs limtræ, da E800 Aqua+ er vandafvisende efter det er hærdet. 

WOOD FILLER:   Til små og mellemstore skader i limtræ af alle kvaliteter. Bruges ofte til hurtig og effektiv reparation af ikke synlige skader i limtræsplader. Bruges kun til reparationer i indendørs limtræ.


 

Forskalling

Typiske skader: Overflade, Mellemlag, etc.

VI ANBEFALER:

KNASTFYLD:   Ideelt til reparation af forskallingsbrædder. Brug en fræser til at fræse skader, fordybninger og revner ud og reparer med Knastfyld. Knastfyld er ideelt til reparation i forskalling da Knastfyld er utroligt hårdfør og kan modstå den hårdhændede behandling i forskallingsarbejdet. Eventuelt opståede skader i Knastfyld under produktion kan let efterrepareres. Også egnet til PVC forskalling. 

KNASTFYLD GRANULAT:   Ideelt til reparation af forskallingsbrædder. Knastfyld Granulat er ofte brugt i større produktioner hvor det typisk påføres med Granulat-pistol. Brug en fræser til at fræse skader, fordybninger og revner ud og reparer med Knastfyld Granulat. Knastfyld Granulat er ideelt til reparation i forskalling da Knastfyld er utroligt hårdfør og kan modstå den hårdhændede behandling i forskallingsarbejdet. Eventuelt opståede skader i Knastfyld under produktion kan let efterrepareres. Også egnet til PVC forskalling. 
 

Andre segmenter

Skrue- og sømhuller, terrasse, facade, restorationsprojekter, træhuse, hotelprojekter mm.

VI ANBEFALER:

KNASTFYLD:   Der er stort set ingen grænser for hvad Knastfyld kan bruges til, når det angår reparation af skader, knaster, revner, huller etc. i træ. Knastfyld er ideelt til anvendelse ved skrue- og sømhuller, træterrasse, træfacade, restaurationsprojekter, træhuse og hotelprojekter mm. 

E800 AQUA+:   En spartelmasse af særdeles høj kvalitet, der kan bruges til at reparere små og mellemstore skader i alle typer træ, både indendørs og udendørs da spartlen er vandafvisende. E800 Aqua+ kan med fordel anvendes til reparationer i træterrasse og træfacade. 

TOUCH-UP:    Gør det enkelt og let at reparere alle typer små skader og ridser i træ. Touch-up bruges til at ”shine” træelementer op, hvad enten det gælder kniv-ridser i køkkenbordet, slitage på møbler, eller genopfriskning/ optegning af træets årer. Skal altid overmales ved udendørs brug.