OM OS..

 
       

FRA IDE TIL VIRKSOMHED

        Wood Repair by Boegh Consult A/S blev grundlagt af Bjarne Bøgh Pedersen i 1992 under navnet Bøgh Consult Danmark A/S. I 2015 skiftede vi navn til Wood Repair by Boegh Consult, for at internationalisere og konkretisere vores brand og ekspertise. Forretningsideen var, og er stadig, at sælge fyldstof til reparationer i træ for at mindske spild i produktionsgangen. Ved at reparere skadet træ, mindskes mængden af kasseret træ, hvilket reducerer omkostninger og giver større fortjeneste. I 2003 etablerede vi datterselskabet Boegh Consult Baltic SIA i Letland. Vores reparationsprogram forhandles i dag i mere end 50 lande fordelt i Europa, Mellemøsten, Asien og America (se forhandlere her).
         
           
       

PRODUKTER & MÅLGRUPPE

        Vi har specialiseret os i reparationsmaterialer til træ og fører i dag et komplet reparationsprogram, til reparation af alle former for skader i træ. Bjarne Bøgh Pedersen udviklede vores unikke produkt Knastfyld i 1992, som er vores førende produkt til reparation af alle typer træ. Foruden Knastfyld fører vi en række forskellige spartelmasser af høj kvalitet. Alle vore produkter er miljøvenlige og dermed ufarlige for både bruger og miljø. Vores reparationsprogram er målrettet alle segmenter i træindustrien – vinduer/døre, gulve, trapper, møbler, limtræsbjælker mm. Vore produkter benyttes af større industrier, små og mellemstore virksomheder, og enkeltpersoner med interesse i træ.
         
           
       

TEAM WOOD REPAIR

        Vi er stolte af at være et sammentømret, dynamisk og passioneret team, der alle brænder for at dele vores viden, ekspertise og erfaring inden for reparationsløsninger til træ. Foruden at være en familie-etableret virksomhed, betragter vi os som en lille familie, der i tæt samarbejde gør vores bedste for at give vores kunder og forhandlere de bedste produkter og den bedste service. Sammen med vores datterselskab i Letland, udgør vi sammenlagt et hold på 14 medarbejdere, der, kræfterne lagt sammen, begår os på dansk, engelsk, tysk, fransk, tyrkisk, russisk og lettisk. Endvidere har vi et stort og dygtigt team af danske og internationale forhandlere, der sælger vores reparationsprodukter til virksomheder og slutbrugere.
         
           
       

INNOVATION & UDVIKLING

        Vi arbejder kontinuerligt på at udvikle og øge vores viden om reparationsløsninger og –produkter inden for træindustrien. Vi tænker derfor innovativt i forhold til hvad vores produkter kan samt hvilke segmenter, der med fordel vil kunne bruge vores produkter. Eksempelvis har Knastfyld vist sig at være et perfekt reparationsmateriale til forskalling og bliver i dag benyttet i førende internationale virksomheder, der arbejder med forskalling såsom Hünnebeck. Vi opdager løbende nye måder at bruge vores reparationsmaterialer på, blandt andet ved at være i tæt kontakt med vores forhandlere samt være opmærksomme på nye tendenser.
         
 
 

Social profil:

               
                                         
     
 
     
 
     
 
              " Det er vigtigt for os at støtte
organisationer og tiltag i vores nærområde,
såsom sportklubber, velgørende formål samt andre gode tiltag. Vi er stolte over og glade
for at kunne bidrage til sager, som betyder noget for os, som eksempelvis de Danske Hospitals Klovne.. "


Bjarne Bøgh Pedersen (CEO)