Success på LIGNA 2017!
- 01/06/17

 

Succes på LIGNA 2017!

Enorm interesse, fantastiske mennesker, innovation og nye venner.

Se alle de skønne billeder!

   

 


LIGNA er en industrimesse der bare bliver ved med at give! Endnu engang er vi ekstremt tilfredse med den enorme interesse, det høje humør og de fantastiske mennesker der er med til at danne ramme for LIGNA industrimessen. I år var ingen undtagelse og vi er ovenud begejstrede over den store interesse og de utallige smil og ”wow” vi fik ved vores stand.

 Som sædvanligt, og som vi lovede, havde vi en arbejdende stand hvor de besøgende var i fokus. Overordnet betyder det at vi præsenterede verdens bedste træ-reparationssystem og teknikker hele dagen, 5 dage i træk, og kun afbrudt af ’et spil søm’ i ny og næ.

 
                            
 
I år var vi især også stolte over at kunne præsentere ny innovation, herunder nye produkter, spændende samarbejde og træ-reparations løsninger. Vi havde blandt andet taget en ny farve knastfylder med, sølv, der trak en de opmærksomhed fra de besøgende snedkere, designere og møbelmagere.

På LIGNA 2017 var vi også enormt stolte over at kunne præsentere vores nye samarbejde med det Østrigske firma WINTERSTEIGER AG, som vi har en samarbejde med om et semi- og fuld automatisk maskinel træ-reparations system. Læs mere om dette system her..
 
             
 
Udover den store professionelle opmærksomhed som vi modtog på messen, blev vi også bemærket af både LIGNA TV – Blitzfang Medien (se fra tid: 1.03) og en gruppe modige unge træindustri studerende fra Salzburg.  Disse studerende udfordrede frækt vores fuldstændige enevælde i ’sømspil’ og vi fandt selvfølgeligt tid i vores travle kalender til at vise dem hvordan skabet skal stå, hvilket betød at de måtte se sig slået af overmagten.
 
              
 
Til opsummering, er vi kommet hjem fra LIGNA 2017 til Danmark med endnu en fantastisk oplevelse i rygsækken, mange nye venner og en ekstrem høj motivation. VI vil derfor gerne sende en stor tak alle der kiggede forbi vores stand for at sige hej og se hvad vi gør bedst. Ydermere, så vil vi gerne sende en kæmpe  tak til alle vores forhandlere, venner og kolleger i branchen, der tog tid ud af deres kalender og kom hele vejen til Hannover for at møde os, det er vi inderligt taknemmelige for.
 
              
 
Vi glæder os allerede til LIGNA 2019 hvor vi gentager successen!

De bedste hilsner,

TEAM WOOD REPAIR

 


Tilbage til oversigt