LIGNA 2017 coming up!
- 17/05/17

HANNOVER coming up!

       

LIGNA 2017 er lige om hjørnet, og vi er endnu en gang glade for at være udstillere på Europas, hvis ikke verdens, mest fantastiske træindustrimesse.

Hvad vi VIRKELIG glæder os til, er selvfølgelig at vise vores verdenskendte Knastfyld system, men også at kunne vise
dig alt det nye, vi har med i år. Sidst vi var på LIGNA var i 2015, hvor interessen for vores reparationssystem var lige så stor som humøret var højt og snakken inspirerende. DU kan finde os på Wood Repair standen (Halle 13, F34), hvor vi står alle dagene fra mandag d. 22. til fredag d. 26. og viser reparationer i verdensklasse.

Kom forbi og sig hej! Vi lover en fest uden lige på vores stand. Vi lover, at du her vil få en god snak og iskolde, danske drikkevarer, både i voksen- og børneudgave. Derudover vil hele Wood Repair Teamet hermed gerne udfordre dig og din kolleger i sporten, der endnu ikke er på OL-programmet, men som forhåbentlig kommer det: Sømspilkonkurrence!
 

Vi glæder os til at møde jer alle - herunder vores fantastiske forhandlere og de mange passionerede woodworkers fra hele verden, som søger ny inspiration og woodworking tricks!
Husk at følge med på vores social media - specielt INSTAGRAM, hvor vi vil sende opdateringer, videoer og billeder fra alle dagene. Find os som "woodrepair" og/eller søg på vores hashtag #knotfiller.

Vi ses!

Mvh. Team Wood Repair


 


Tilbage til oversigt